неделя, 30 август 2009 г.

55 хиляди пяха с Мадона !

55 хиляди пяха с Мадона

30.08.2009 / 12:07

55 хиляди пяха с Мадона !

Повече от 50 000 души пяха и танцуваха заедно с попиконата. Мадона успя да взриви публиката с внушителна хореография в невиждан досега в България мултимедиен спектакъл. Шоуто продължи почти два часа, които изтекоха твърде неусетно за хилядите фенове, които търпеливо изчакаха до 22.00 часа звездата да излезе на сцената.

Мадона буквално хвърли в транс почитателите си, когато неочаквано слезе от сцената, за да пее с тях. Това е истински прецедент, защото на предишните концерти от турнето певицата не си е позволявала да комуникира по някакъв начин с публиката.
Веднага след концерта Мадона отпътува за Израел, където е следващата й изява. Ето какви бяха преживяванията на феновете.

Да си фен на Мадона е съдба. Съдбата да си й верен, дори и да си почти сигурен, че мега-звездата едва ли ще дойде да пее в малка България. Затова пък я преследваш - на концертите й из Европа. Но ето, че съдбата ти се усмихва и чудото става. Решено е - Мадона идва в България.

Тина: "Звънна ми една януарска сутрин и каза - ти знаеш ли какво стана, ти знаеш ли какво стана. И аз в първия момента си помислих че е починала. Все още не мога да го осъзная, въпреки, че сме пред стадиона.

И обратното броене започва. Месеците, седмиците, дните минават - спестяваш, но си взимаш билет - до сцената, за да си възможно най-близо до кралицата.

Николай: "Пари се дават и се печелят - емоцията и спомена си остават".

Но това не е всичко- като верен почитател, ти искаш да си на първа линия. Може пък съдбата отново да ти се усмихне и да успееш да докоснеш идола си. Затова решаваш- 24-часов лагер пред вратите на стадиона, така че никой да не може да влезе преди теб. Но и то се превръща в едно незабравимо преживяване, купон преди голямото шоу.

Стефания: "Бързо, нощта мина бързо всъщност. Малко беше студено, но преживяхме я".

Последни трепетни часове преди да влезеш на стадиона и да видиш своя идол. Напрежението се усеща във всеки поглед. Фенът знае, че го очаква нещо незабравимо.

Възрастен човек: "Шоу, което съм гледал преди 15 години".

Най-голямото музикално събитие за годината вече е факт - Мадона пя и в България. В нощта на 29 август се сбъднаха мечтите на хиляди фенове.

60 000 бяха като един глас - гласът, който каза "добре дошла" на кралицата. И тя им се отблагодари - подари им спомени.

- Супер, цял живот ще го помня. Мечтата ни се сбъдна.
- На мен ми се стори като миг, не исках да свършва.
- Аз отидох в Холандия и я видях, тя дойде тук и ме видя.

След тази вечер България вече не е същата, и в София пя "най-голямата". Сега феновете продължават да мечтаят - за идването на следващата мега звезда, която да се раздаде за българската публика.БНТ

България Таймс

Няма коментари:

Публикуване на коментар