събота, 29 август 2009 г.

Концерт на мегазвездата Мадона в София !

Концерт на мегазвездата Мадона в София !

Точно в 21.00 часа днес на Националния стадион „Васил Левски” започва концертът на мегазвездата Мадона. Продажбите на албумите й са оценени на повече от 400 милиона долара. Пред феновете си в България кралицата на поп музиката ще изпълни най-известните си хитове.

Маска или реалност, каквато й да е истината, Мадона при всички случаи остава в историята на нашето време като една от най-коментираните жени на планетата. Натрупала огромно състояние, слава, покорила този мъжки свят.

Днес на стадион „Васил Левски” ще видим най-голямата сцена, пристигала някога у нас – 85 м. дължина, 35 м. – дълбочина и 40 м. височина, а за осигуряване сигурността на концерта са ангажирани повече от 450 човека. Изискване на певицата е хората, които ще я пазят да са непушачи. Мадона пристига с 250 души екип, 3 500 аксесоари и дрехи, 38 танцьори и музиканти на сцената, 69 китари, 17 от които специално за Мадона.

През своята 27-годишна кариера Мадона издава 19 албума и продава повече от 500 млн. копия от тях, печели 7 награди „Грами” и прави девет световни, супер мащабни турнета. Със сегашното „Стики енд суит” подобри собствения си рекорд за печелившо турне на солов изпълнител, със спечелени до този момент от продажба на билети 280 млн. долара. Самата Мадона фигурира в книгата на Гинес като най-печелившата певица със състояние от 490 млн. долара. Преди нея на сцената ще се качи един от най-влиятелните Ди Джеи – звездата на модерната клубна култура Пол Олкънфол. Той има честта да съпътства турнета на групи като „Инексес”, Ю Ту”. Пол Олкънфол ще отпразнува своя 46-ти рожден ден на афтър партито в клуб „Ялта”, където ще получи подарък – гайда, но на това парти Мадона няма да бъде сред специалните гости, защото тя ще отлети със собствен самолет веднага след концерта.БНР

България Таймс

Няма коментари:

Публикуване на коментар