събота, 29 август 2009 г.

С бялата ръкавица,запазена марка на Джако,ще пее днес-29.08.2009 г. Мадона !

Гардове дънят Цеца Величкович минути преди концерта !

Мадона пее с бяла ръкавица !

Фенклубовете разделени на лагери пред дверите на стадиона !


С бялата ръкавица, запазена марка на Джако, ще пее днес Мадона. С това Кралицата ще почете Краля, който днес щеше да стане на 51 години. Пир по време на концерт - така изглеждаха приготовленията на стадиона за шоуто днес. Коли на различни фирми за кетъринг с пропуски със знака на Мадона, хладилни витрини за бира и стотици кекове за наливно пиво се търкаляха пред паркинга на игрището. Палатките, където ще се продават, също бяха опънати наоколо. Вътре халбата ще струва 2 лева, ще се продават чипс и безалкохолни. Хората не могат да си внасят нищо друго като провизии.
В чест на поп иконата вчера охраната беше надула непукистки Цеца Величкович.
Мадона ще дойде днес следобед и ще бъде откарана до стадиона с брониран "Порше Кайен".
Будоарите й са под сектор "Г". Вчера работници ги разчистваха, миеха и изнасяха кална вода, защото там явно отдавна не минавала грижовна ръка. Сцената трябваше да е готова до вчера вечерта. Последни от екипа дойдоха озвучителите и осветителите. Вероятно ще има платформа от сектор "Г", която ще изведе Мадж триумфално до подиума, пред публиката. Има слухове, че ще отседне в хотел, преди да дойде на стадиона, където ще влезе в последната минута. След смъртта на Джако тя винаги пее песен в негова чест във всеки концерт и слага бяла ръкавица. Днес е рожденият му ден, тя е в България и феновете тръпнат в очакване каква изненада е подготвила. В Румъния тя изкара на сцената двойник на Майкъл, който танцуваше лунната стъпка, а на видеостени вървяха снимки от детството му. Мадона и Джако са имали кратък флирт през 91-ва, когато се появяват заедно на церемонията на оскарите.
Макар че преди седмица беше 90 процента сигурно, че ще спи у нас, последните новини са, че по-скоро ще си отлети, но ще го реши в последната минута. С това обаче страната ни като нейна предпоследна спирка е прецакана - ще дойде в последната минута, ще си тръгне веднага, а в съседна Румъния отседна за няколко дни. Смята се, че тя ще дойде с децата си, но това до последно не може да се знае.
Всички строители на сцената са около 1000 човека, но не работят едновременно, а поетапно. Българският тим е наречен Steel hands - стоманени ръце, а англичани, латвийци, унгарци спяха вчера по коридорите на стадиона на следобедна дрямка.
Българското фенство се раздели на фракции, клубове и форуми дори пред Мадж. На мостчето срещу централния вход вчера следобед бяха разпънали палатки поне три различни клуба. Най-старият е MMlegends, но пък от Madonnas bitches, кучките на Мадона твърдят, че са легитимният. Друг младеж пък тика листовки с името на трети такъв, а останалите подвикват да не му се обръща внимание. 50 верни поклонници на Нейно величество бяха надули дюшеци за спане, развели знамена - всеки клуб със свое.
Оплакват се от липсата на тоалетни. Признават, че се облекчават в храстите, което пък е недопустимо за околната среда на една Кралица. "На тираджиите са дали химически тоалетни, а на нас - не искат, помолихме ги", обясняват заклетите почитатели.
Боряна Колчагова

с>тандарт

България Таймс

Няма коментари:

Публикуване на коментар